Keuken/Pantry

WOONKEUKEN MET EETGELEGENHEID

Een ruime woonkeuken met eetgelegenheid en zicht op de tuin. De bewoners van deze woning genieten er dagelijks van. We voorzagen hun woonkeuken van een hoge kastwand, kook-spoeleiland met zitgedeelte en een in het kookgedeelte geïntegreerde afzuiging. Voor het eiland gebruikten we gebeitst en gelakt eikenfineer. Ook plaatsten we in een ander gedeelte van de keuken een keramisch en dus onderhoudsvrij blad. Hoe mooi dat alles eruitziet? De foto’s spreken voor zich.

Bekijk hier alle foto’s van deze woonkeukenKEUKEN MET EEN LANDELIJKE LOOK

Welkom in dit prachtige woonhuis. Het is landelijk gelegen, wat fraai terugkomt in de architectuur en inrichting. Zo ook in de keuken, waar we antieke bouwmaterialen gebruikten. We plaatsten onder andere een composiet blad, pasten gebeitst en gelakt eikenfineer toe en voorzagen de keuken en bijkeuken van identieke materialen. Daardoor klopt het hele plaatje. En draagt de keuken volop bij aan de unieke uitstraling van deze woning.

Bekijk hier alle foto’s deze keukenEEN KEUKEN DOOR EIK OMGEVEN

Het zijn de details die het ‘m doen. Neem bijvoorbeeld deze woning, met eiken balken in de constructie van het huis. De tuin staat er door het vele glas volop in de aandacht. Maar wat te denken van de keuken? We voorzagen die van onder meer een composiet blad, naast gelakt en gebeitst gefineerd eikenhout. Ook freesden we de grepen van de hoge kastenwand en integreerden we het fornuis in de keuken. Al die details, samen maken die deze keuken tot één geheel. Stijlvol en robuust.

Bekijk hier alle foto’s van deze keukenMODERNE KEUKEN OPTIMAAL INGERICHT

Wie zegt dat interieurbouw niet inventief kan zijn? Op een relatief klein oppervlak realiseerden wij voor de bewoners van deze woning een keuken waarin ze optimaal gebruikmaken van de ruimte. Het zitgedeelte vormt één geheel met een kookeiland, dat we uitvoerden in wit kunststof met blank eiken elementen. De hoge kastenwand is van kunststof en een HPL-blad. En geeft de finishing touch aan deze eigentijdse en lichte keuken.

Bekijk hier alle foto’s van deze keukenNOSTALGISCHE KEUKEN

Een ware eyecatcher. Anders kunnen we deze keuken niet omschrijven. Zie die wit gelakte paneeldeuren, als één van de vele nostalgische details. En wat te denken van dat los fornuis, haast natuurlijk geïntegreerd? Met ook nog eens het zwart composiet aanrechtblad en de traditionele schouw is deze keuken een omgeving waar je alleen al graag naar kijkt. En dat nog los van de momenten om er de meest bijzondere gerechten te bereiden.

Bekijk hier alle foto’s deze keuken