Retail

INTERIEUR VOOR HERENMODEZAAK

Een bezoek aan een kledingzaak draait om beleving. Een warme uitstraling, een prettige sfeer: uiteindelijk staan alle keuzes in het teken van het juiste gevoel. Zo ook wanneer het gaat om het interieur, zoals onze inrichting voor deze herenmodezaak laat zien. We gebruikten er onder andere MDF, afgewerkt met meerdere HPL-soorten. En voorzagen zo de balie en de overige winkelinrichting van een uniek karakter.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieurSCHOENENZAAK VOLLEDIG INGERICHT

Rustig rondkijken. Schoenen passen, jezelf goed laten adviseren. Hoe fijn is het wanneer dit kan in een omgeving waarin het je als klant aan niets ontbreekt. Precies dát gevoel creëerden we voor deze schoenenzaak, die we volledig inrichtten met onder meer een toonbank en wandmeubels. We verwerkten in het interieur veel glas en staal en gebruikten voor de afwerking onder andere MDF door middel van HPL. En dat wérkt, zoals de foto’s wel laten zien.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieurVOLLEDIG INTERIEUR VOOR AUDICIEN/OPTICIEN

U wilt zich als klant welkom voelen in een winkel. Comfortabel, in een omgeving die zorgt voor een prettige en warme uitstraling. Het beste gevoel voor u als klant: precies dát is wat we realiseerden voor deze audicien/opticien. We richtten de gehele zaak in, met onder meer een toonbank en presentatiemeubels. En gebruikten als materialen onder andere stoffeerwerk en met HPL beplakt MDF. Net als glas overigens, voor die unieke, ruimtelijke uitstraling.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieurINRICHTING VAN EEN SCHOENENZAAK

Eén blik op de foto’s zegt meer dan genoeg: dit is een schoenenzaak waarin beleving vooropstaat. Noem het eigentijds. Stijlvol. Trendy ook, met dat fraaie licht. Wij mochten de zaak volledig inrichten, met onder andere een toonbank en wandmeubels. Voor de materialen kozen we voor met HPL afgewerkt MDF, stoffeerwerk en veel glas. Zodat het ruime assortiment aan schoenmode nóg beter naar voren komt. En de klant juist hier met alle plezier een schoenenzaak bezoekt.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieur