Onze Specialismen

Een fraai interieur zit ‘m in de details. Te zien aan onderdelen die vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Aan een strakke montage en kwalitatief hoogstaande afwerking. Dat oog voor detail, misschien typeert ons dat nog wel het best. Noem ons liefhebbers, die alles zelf maken en dat doen tot in perfectie. We hebben er de kennis voor. Net als een goed uitgerust machinepark en onze specialismen, zoals:

KANTEN AANLIJMEN

De AKV 3007 DK-F, zo heet de kantenaanlijmmachine van Hebrock. Het is de topper in z’n soort en wij hebben ‘m staan, prominent in onze hal. We kunnen er allerlei kanten mee lijmen. En doen dat snel, flexibel en vooral heel secuur. Denk bijvoorbeeld aan een volledig gesloten lijmnaad, voor toepassingen in de medische wereld. Functioneel – en minstens zo mooi.

FINEREN

We namen in 2007 Van Bebber Fineerverwerking over. Waarmee we onze kennis van fineren tot in de verste vezels uitbreidden. U kunt zich voorstellen dat er nogal wat bij komt kijken om een flinterdunne houtlaag op een ondergrond aan te brengen. Wij doen dat vakkundig. En zorgen ervoor dat het fineerwerk binnen uw interieur mooi is én blijft.

Bekijk hier de foto’s van Fineren

MAATWERK IN ALLES

Bij Bierings Interieurs kunt u werkelijk elk interieur laten maken. Voor thuis, bijvoorbeeld. Of voor in uw winkel, kantoor of praktijk. We realiseren elk interieur op maat – inclusief eventuele inbouwapparatuur – en leggen de lat hoog. Juist die kritische blik brengt ons ver, voor een interieur dat werkelijk bij u past.

KOM LANGS

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de projecten op deze site of kom langs op onze locatie in Tilburg. Onze showroom is er voor uw inspiratie. Tot snel!

Maak een afspraak