Over Bierings Interieurs

Een interieur doet iets met mensen. Waar dan ook. Dus zorgt u graag voor het juiste gevoel, wanneer de keuze voor een nieuw interieur aan u is. Materialen, kleuren, het samenspel met licht: u kunt alle kanten uit. Maar waar begint u? En minstens zo belangrijk: hoe zorgt u ervoor dat de uitstraling en afwerking kloppen bij uw wensen?

VOOR PARTICULIER EN BEDRIJF

Maak kennis met Bierings Interieurs. We realiseren interieurwensen sinds 1995, doen dat veelzijdig en werken voor particulieren en zakelijke klanten. Dat wij voor velen van hen al vaker aan de slag gingen maakt ons trots. Omdat het laat zien waar wij voor staan. Omdat het veel zegt over onze drive om het altijd en overal zo goed mogelijk te doen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Bij Bierings Interieurs maken we alles zelf. We tekenen, bouwen en monteren. We adviseren, denken mee en het belangrijkst: we luisteren heel goed naar wat u wilt. Bovendien is ons team klein. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van elkaars werk, wat voor u uiteraard wel zo snel schakelt. Tel dat alles bij elkaar op en u werkt samen met een betrokken team, al vanaf het allereerste moment.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN TILBURG

Kom bij ons langs aan de Polluxstraat in Tilburg en laat u inspireren. We vertellen u meer over onze werkwijze, leiden u rond in onze showroom en gaan graag met u om tafel voor uw interieur. We zijn benieuwd: waarmee kunnen we voor ú aan de slag?

Neem contact op