Medisch/Zorg

INTERIEUR VOOR PRAKTIJK ORTHODONTISTEN

Voor deze orthodontistenpraktijk verzorgden wij de gehele inrichting. We voerden de receptie en balie uit in gespoten MDF en voorzagen de behandelmeubels en opbergkasten van hoogglans HPL. Samen geeft dat alles deze praktijk een moderne en professionele uitstraling, waar de specialisten goed hun werk kunnen doen. En niet onbelangrijk: waar mensen zich in de behandelstoel al snel op hun gemak voelen.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieurPRAKTIJK VOOR TANDARTSEN INGERICHT

De tandartsen van Oisterwijkkliniek Tandheelkunde vroegen bij de nieuwe inrichting van hun praktijk om een eigentijdse uitstraling. Dus hielden wij die wens goed in gedachten, toen wij de volledige inrichting mochten verzorgen. Receptie, balie en behandelmeubels: we gingen er allemaal mee aan de slag en kozen voor de afwerking onder andere voor MDF met HPL. Het resultaat? Precies zoals de tandartsen dat zelf voor ogen hadden.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieurNIEUWE LOOK VOOR ’N MODERN MONDCENTRUM

Een MDF afwerking door middel van HPL geeft elke zorgomgeving een professionele uitstraling. Zo ook dit mondcentrum, waarvoor wij de volledige inrichting mochten verzorgen. We realiseerden onder andere de receptie, balie en behandelmeubels en zorgden ervoor dat al die onderdelen samen één krachtig geheel vormen. Modern, licht en strak: met het nieuwe interieur is dit mondcentrum klaar voor de toekomst.

Bekijk hier alle foto’s van dit interieur