Onze Werkwijze

Plannen voor een nieuw interieur? Al grotendeels uitgedacht, of nog als eerste schets? Vertrouw op Bierings Interieurs. We zijn er voor elke fase van uw project en nemen u daarmee alles uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons vertellen waar u aan denkt. Dus gaan we eerst met u om tafel, bij ons op locatie of bij u thuis. We luisteren, adviseren en vragen door. Waarna we voor u gaan:

TEKENEN

We brengen uw wensen in beeld. En dat heel gedetailleerd, zodat u een optimaal beeld heeft van het eindresultaat. Na uw akkoord gaan wij verder.

BOUWEN

Onze interieurbouwers zijn vaklui. In onze ruime productiehal beschikken ze over een modern machinepark en de beste materialen, waarmee ze uw interieur zover mogelijk opbouwen. U hoort van ons wanneer ze klaar zijn. En bent dan van harte welkom uw nieuwe interieur alvast te komen bekijken.

MONTEREN

We plaatsen uw interieur, werken uiteraard netjes en zorgen ervoor dat het ook qua afwerking aan niets ontbreekt. Beloofd.

INTERIEURBOUWER VOOR UW HELE PROJECT

Een nieuw interieur valt of staat met vertrouwen. Met het besef dat het simpelweg goed komt, dankzij een interieurbouwer die doet waar hij voor staat. Die vakwerk levert, zonder gedoe. Die interieurbouwer, dat zijn wij. Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden